Meld je aan voor een opleiding of training bij de Wijsmaker

Kies een opleiding
Niet de juiste datum? Klik dan hier om alle cursussen en opleidingen te zien.
Persoonsgegevens
Vul vier cijfers in en twee letters: 1234AB
Graag het e-mail adres van jezelf aangeven als er meerdere mensen werkzaam zijn binnen je kantoor. Dit in verband met het persoonlijk certificaat van deelname.
We vragen een telefoonnummer om mensen in geval van dringende redenen of nood snel te kunnen bereiken. Graag dus geen algemeen nummer van kantoor. 
Opmerkingen
InformatieWij regelen voor de opleidingen en trainingen de accreditatie, PE en certificaten behalve voor de opleiding bewindvoering & strafrecht (in samenwerking met Kusters Advocatuur) en de opleiding sociaal kwetsbare mensen (in samenwerking met Raats Consultancy). Voor deze 2 opleidingen regelen zij de PE en certificaten. Alle opleidingen en trainingen zijn exclusief BTW en zijn prijzen per persoon.

Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging per mail. Uiterlijk 2 weken voor de start van de opleiding ontvang je de laatste details en de factuur. Na afloop van de opleiding en betaling ontvang je het certificaat van deelname. We kunnen de opleiding annuleren bij te weinig deelnemers, uiteraard betaal je dan geen kosten.

Je hebt een bedenktijd van 14 kalenderdagen vanaf aanmelding om je inschrijving kosteloos te annuleren. Start je opleiding of training vanaf aanmelding binnen 2 weken dan kan je niet meer annuleren. Er vindt geen restitutie plaats van cursusgeld, wel kan er bij verhindering een andere deelnemer van je kantoor deelnemen.

Bekijk ook de privacyverklaring van De Wijsmaker.
Let opAls ik op de button ‘Aanmelden’ klik, meld ik me aan voor een opleiding met betaalplicht en ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Voorwaarden
Korting op jouw aanmelding

Als abonnee van het Handboek Bewind ontvang je korting op alle open inschrijvingen bij De Wijsmaker. Na controle van de code wordt de korting in rekening gebracht op de factuur.

Ben je nog geen lid van het Handboek Bewind? Meld je dan snel aan.

Heb je nog vragen?Neem dan contact met ons op via info@dewijsmaker.nl of tel: 06-43022961.