Meld je aan voor een opleiding of training bij de Wijsmaker

Kies een opleiding
Persoonsgegevens
Graag het e-mail adres van jezelf aangeven als er meerdere mensen werkzaam zijn binnen je kantoor. Dit in verband met het persoonlijk certificaat van deelname.
We vragen een telefoonnummer om mensen in geval van dringende redenen of nood snel te kunnen bereiken. Graag dus geen algemeen nummer van kantoor. 
Wat doe je?
Vul in vanuit welke gemeente je je aanmeld voor deze opleiding.
Opmerkingen

InformatieWij regelen voor de opleidingen en trainingen de accreditatie, PE en certificaten behalve voor de opleiding NLP (in samenwerking met Peshforpres) en de twee opleidingen sociaal kwetsbare mensen en ondernemers & bewindvoering (in samenwerking met Raats Consultancy). Voor deze drie opleidingen regelen zij de PE en certificaten. Alle opleidingen en trainingen zijn exclusief BTW en zijn prijzen per persoon.

Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging per mail. Uiterlijk 2 weken voor de start van de opleiding ontvang je de laatste details en de factuur. Na afloop van de opleiding en betaling ontvang je het certificaat van deelname. We kunnen de opleiding annuleren bij te weinig deelnemers, uiteraard betaal je dan geen kosten.

Je hebt een bedenktijd van 14 kalenderdagen vanaf aanmelding om je inschrijving kosteloos te annuleren. Start je opleiding of training vanaf aanmelding binnen 2 weken dan kan je niet meer annuleren. Er vindt geen restitutie plaats van cursusgeld, wel kan er bij verhindering een andere deelnemer van je kantoor deelnemen.

Bekijk ook de privacyverklaring van De Wijsmaker.

Let opAls ik op de button ‘Aanmelden’ klik, meld ik me aan voor een opleiding met betaalplicht en ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Korting op jouw aanmelding
Als lid van het Handboek Bewind ontvang je korting op alle open inschrijvingen bij De Wijsmaker. Ben je lid dan vind je jouw persoonsgebonden code op je accountpagina. Na controle van de code wordt de korting in rekening gebracht op de factuur.

Ben je nog geen lid van het Handboek Bewind? Meld je dan snel aan.
Voorwaarden
Ontvang onze nieuwsbrief met nieuws over het sociaal domein en ander nuttig nieuws voor bewindvoerders, mentoren, curatoren, inkomensbeheerders en schuldhulpverleners? (u kunt zich hierna op ieder moment weer eenvoudig afmelden of uw gegevens aanpassen).
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Heb je nog vragen?Neem dan contact met ons op via info@dewijsmaker.nl of tel: 06-43022961.