Meld je aan voor een opleiding of training bij de Wijsmaker

Kies een opleiding
Niet de juiste datum? Klik dan hier om alle cursussen en opleidingen te zien.
Persoonsgegevens
Graag het e-mail adres van jezelf aangeven als er meerdere mensen werkzaam zijn binnen je kantoor. Dit in verband met het persoonlijk certificaat van deelname.
We vragen een telefoonnummer om mensen in geval van dringende redenen of nood snel te kunnen bereiken. Graag dus geen algemeen nummer van kantoor. 
Wat doe je?
Vul in vanuit welke gemeente je je aanmeld voor deze opleiding.
Opmerkingen
TarievenDe reguliere kosten voor de opleidingen van een hele dag zijn € 299,- per opleiding. De training effectief communiceren met klanten met een LVB en de training weerstand, emotie en grensoverschrijdend gedrag kost € 399,-. De kosten van de training helder en duidelijk schrijven, de opleiding bewindvoering en strafrecht en de opleiding mentorschap en curatele zijn € 349,-. Dit is inclusief alle materialen, onbeperkt koffie/ thee/ water/ frisdrank, een uitgebreid lunchbuffet en een certificaat van deelname. Voor de opleiding bewindvoering & strafrecht wordt verzorgd in samenwerking met Kusters Advocatuur. Zij verzorgen de PE-punten en rijken het certificaat van deelname uit. 

De kosten voor de halve dag zijn € 199,- of € 209,-. Dit is inclusief alle materialen, onbeperkt koffie/ thee/ water/ frisdrank en certificaat van deelname. Ook hebben we lekker vers fruit en diverse soorten snoep. Alle opleidingen en trainingen zijn exclusief BTW en zijn prijzen per persoon. De online opleidingen kunnen lager geprijsd zijn. 

Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging per mail. Uiterlijk 2 weken voor de start van de opleiding ontvang je de laatste details en de factuur. Na afloop van de opleiding en betaling ontvang je pas het certificaat van deelname. We kunnen de opleiding annuleren bij te weinig deelnemers, uiteraard betaal je dan geen kosten. 

Je hebt een bedenktijd van 14 kalenderdagen vanaf aanmelding om je inschrijving kosteloos te annuleren. Start je opleiding of training vanaf aanmelding binnen 2 weken dan kan je niet meer annuleren. Er vindt geen restitutie plaats van cursusgeld, wel kan er bij verhindering een andere deelnemer van je kantoor deelnemen. Geen tijdige betaling= geen toelating tot de (online) opleiding of training en geen certificaat van deelname. 

Bekijk ook de privacyverklaring van De Wijsmaker.
Let opAls ik op de button ‘Aanmelden’ klik, meld ik me aan voor een opleiding met betaalplicht en ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Voorwaarden
Ontvang onze nieuwsbrief met nieuws over het sociaal domein en ander nuttig nieuws voor bewindvoerders, mentoren, curatoren, inkomensbeheerders en schuldhulpverleners? (u kunt zich hierna op ieder moment weer eenvoudig afmelden of uw gegevens aanpassen).
Heb je nog vragen?Neem dan contact met ons op via info@dewijsmaker.nl of tel: 06-43022961.