Opleidingsagenda 2020 en 2021

Open inschrijvingen voor opleidingen en trainingen. Staat er iets niet bij? Vraag het ons! We kunnen ook veel bij jouw op je werkplek regelen (in-company)! Ook online. 

 

Covid- 19 maatregelen op alle BCN locaties. In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19, heeft BCN op al haar locaties maatregelen getroffen. Deze kunt u vinden op onze website: https://www.bcn.nl/covid-19

Update n.a.v. de persconferentie van 28-09-2020: Naar aanleiding van de persconferentie veranderd er voor ons als klant en jou als gast praktisch niets. Enkel de groepsgroottes per ruimte zijn beperkt tot maximaal 30 personen. De Wijsmaker heeft alleen groepen van maximaal 15 deelnemers, dus dat is geen probleem. 

oktober

Helder en duidelijk schrijven voor onze doelgroep!
di 27 oktober 2020
Hele dag
Eindhoven
Meld je aan
Belastingen algemeen
vr 30 oktober 2020
Ochtend
Online les
Meld je aan

november

Actualiteiten sociale zekerheid
di 03 november 2020 (deel 1)
Middag
di 10 november 2020 (deel 2)
Middag
Online les
Meld je aan
Opleiding dwang in de zorg
wo 04 november 2020
Ochtend
Utrecht
Meld je aan
Belastingen specifiek
vr 06 november 2020
Ochtend
Online les
Meld je aan
Alles over algemene en bijzondere bijstand
vr 13 november 2020
Hele dag
Eindhoven
Nog enkele plaatsen beschikbaar
Meld je aan
Alles over algemene en bijzondere bijstand
vr 20 november 2020
Hele dag
Utrecht
Meld je aan
Bewindvoering en strafrecht
vr 27 november 2020
Middag
Eindhoven
Vol

december

Opleiding mentorschap en curatele
wo 02 december 2020 (deel 1)
Middag
wo 09 december 2020 (deel 2)
Middag
Online les
Meld je aan
Alles over bijzondere bijstand
vr 04 december 2020
Ochtend
Eindhoven
Meld je aan
Privacy (bewind, curatele en mentorschap)
vr 04 december 2020
Middag
Eindhoven
Meld je aan
Privacy (bewind, curatele en mentorschap)
vr 11 december 2020
Middag
Utrecht
Meld je aan
Alles over bijzondere bijstand
vr 11 december 2020
Ochtend
Utrecht
Nog enkele plaatsen beschikbaar
Meld je aan

januari

De (nieuwe) beslagvrije voet
di 19 januari 2021
Middag
Eindhoven
Meld je aan
De (nieuwe) beslagvrije voet
di 26 januari 2021
Middag
Utrecht
Meld je aan
Man met telefoon

Wil je een incompany training of opleiding?

Ook dat kan. Wij komen dan naar je toe. Dat scheelt weer veel reistijd en reiskosten. Je krijgt dezelfde docent / trainer en ook de kwaliteit is hetzelfde, alleen een andere plek. Heb je zelf een idee voor een opleiding of training op locatie? Ook dat kan. 

Neem contact met ons op en wij regelen alles!

Tarieven open inschrijving

De (online) opleidingen en trainingen zijn altijd scherp geprijsd. Hoe dat zit lees je hiernaast.

De kosten voor de opleidingen van een hele dag zijn € 299 en inclusief alle materialen, onbeperkt koffie/ thee/ fris, een uitgebreid lunchbuffet. Een aantal uitzonderingen qua prijs staan hieronder vermeld.

De kosten voor de halve dag zijn € 199 en inclusief materialen, onbeperkt koffie/ thee/fris.

De workshop/training LVB en de training weerstand, emotie en grensoverschrijdend gedrag zijn € 399. De opleiding helder en duidelijk schrijven, de opleiding mentorschap en curatele en de opleiding bewindvoering & strafrecht kost € 349. Inclusief materialen, onbeperkt koffie/ thee/fris, een uitgebreid lunchbuffet.

Het certificaat van deelname wordt achteraf digitaal verstrekt aan bewindvoerders, curatoren en mentoren (na betaling van de factuur). Het certificaat van de opleiding bewindvoering & strafrecht wordt verstrekt door Kusters Advocatuur. 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. 

De kosten voor online opleidingen zijn hetzelfde als de fysieke opleidingen. Natuurlijk geen lunch maar je hebt natuurlijk nog steeds een goede les, geen reistijd en geen reiskosten! Zo blijven alle opleidingen lager geprijsd. Wij laten veel opleidingen doorgaan met weinig deelnemers en dat blijft op deze manier ook betaalbaar. Iedereen blij!

Locatie open inschrijvingen

De opleidingen en trainingen vinden op goed bereikbare locaties plaats die makkelijk bereikbaar zijn met de auto en openbaar vervoer. Ook is alles tijdens de opleiding of training super goed verzorgd. 

De online lessen zijn lekker vanuit je luie stoel te volgen zonder programma's of dergelijke. Wij werken met Zoom. 

Wij organiseren alle opleidingen en trainingen bij BCN.  

BCN Eindhoven
BCN Eindhoven heeft een centrale ligging naast het treinstation van Eindhoven en dicht bij aansluiting richting de snelwegen rond de stad. Ook is er ruime (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving. Hierdoor is de locatie uitstekend bereikbaar. Het is 2 minuten lopen van het treinstation naar BCN Eindhoven!

Kennedyplein 204
5611 ZT Eindhoven
Telefoon: 040 - 2 146 060

NB: Voor navigatiesysteem parkeergarage P1: Kennedyplein 400 (dit is de parkeergarage recht onder de trainingslocatie). 

Lees hier de hele routebeschrijving. 

BCN Utrecht CS
Trainingslocatie BCN Utrecht CS ligt in het hart van Utrecht, naast Hoog Catharijne. Door de ligging direct aan Utrecht Centraal Station is de trainingslocatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, het is slechts een paar minuten lopen. Ook is er ruime (betaalde) parkeergelegenheid op loopafstand.

Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht
Telefoon: 030 - 2 348 300

NB: Toets bij het gebruik van een navigatieapparatuur de naam 'Spoorstraat' (willekeurig) in, in plaats van Catharijnesingel. 

Lees hier de hele routebeschrijving. 

PE/Studiepunten

Hoe zit het met studiepunten/ permanente educatiepunten voor bewindvoerders, curatoren en mentoren? Nou dat zit wel goed!

Alle opleidingen zijn door de accreditatiecommissie van de BPBI positief beoordeeld.  Je vindt het overzicht op de website van de BPBI.

De opleidingen en trainingen voldoen ook aan de aanvullende kwaliteitseisen van de NBPB, de uren tellen mee voor gecertificeerde studie-uren voor bewindvoerders en medewerkers met dossierinhoudelijke taken. Dit kan je aantonen door het inleveren van het certificaat van deelname. Voor meer info zie de website van NBPB.

Alle opleidingen en trainingen zijn (afhankelijk van de functie) geaccrediteerd als scholingsactiviteit door de VeWeVe conform artikel 6.7 Kwaliteitsprotocol 2019. Lees meer op hun website. Bij de informatie van elke opleiding vind je het dit uitgelegd. 

Alle opleidingen en trainingen zijn door de NBWV geaccrediteerd. Lees verder op hun website

De NBBI hanteert geen verplichte PE punten systeem dus alles is te volgen en kan worden aangetoond via het certificaat van deelname. Lees hier meer. 

Logo's

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Wij hebben een maandelijkse nieuwsbrief voor bewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders met de laatste nieuwtjes uit het sociale domein. Ontvang je deze nog niet? Schrijf je dan snel in en ontvang iedere maand ‘sociaal’ nieuws!