Webinar Handboek Bewind mentorschap en curatele

wo 05 juni 2024
van 13.15 tot 14.25
€60,-
(Gratis voor Handboekbewind plus abonnees)
Online les
Meld je aan
PE punten/studie-uren:
Horus
accreditatie in aanvraag
1,0
NBBI
heeft geen verplichte accreditatie, zelf aantonen tijdens audit
1,0
Maximaal aantal deelnemers:
100

Inhoud Webinar/ online sessie

Wat gaan we behandelen in deze les? Wat kan je ermee?

Actualiteiten mentorschap & curatele

Saskia van Boles gaat de laatste nieuwtjes en actualiteiten aan jullie uitleggen in dit uur. Ook de aanbevelingen komen aan bod en wat de rechtspraak verwacht van de mentor/ curator. Jurisprudentie wordt besproken, het ligt in de lijn dat het gaat over de taken van de mentor/ curator en de WZD en WVGGZ. 

Voor wie is deze dag?
De opleiding is voor mentoren en curatoren. Andere professionals in de sociale zekerheid kunnen zeker ook aansluiten.

Wat levert het op?
In iets meer dan een meer begrip en meer maatwerk in je werk! De online les duurt ongeveer 1 uur voor 1 studiepunt/ scholingspunt. De online sessie is gratis voor abonnees van het handboek met een plus abonnement. Voor anderen is deze slechts € 60,-. Wil je PE punten? Dan heb je een camera nodig want we moeten checken dat je er was. 

Praktische informatie

Hoe lang duurt het webinar/ Zoom sessie, hoe werkt het? 

Dit webinar duurt ongeveer 1 uur. Het is online zodat je geen reistijd hebt. 

Je ontvangt na inschrijving een bevestiging en als je geen plus abonnement hebt op het Handboek Bewind ontvang je ook een factuur. Na betaling kun je meedoen. Je ontvangt hiervoor een link. Met deze link kun je meedoen. Wij werken met Zoom.

Het is leuk en gewenst als je PE punten wil dat je zelf ook een cam hebt met geluid. Wij moeten namelijk kunnen aantonen dat je aanwezig was. Het PE punt wordt dan automatisch bijgeschreven op je accountpagina van het Handboek Bewind. Daar kun je ook het certificaat vinden. 

De webinar is gratis voor abonnees van het handboek met een plus abonnement. Anderen betalen slechts € 60,-. 

saskia
Saskia van Boles
docent zorg/ mentorschap

Al jaren is Saskia werkzaam als curator, mentor en bewindvoerder. Haar grootste passie ligt op het zorgstuk. Geen case is te ingewikkeld en zij ziet dit als uitdaging. Zelf geeft zij aan: "Niets is mooier om dit tot een goed eind te brengen. Er voor zorgen dat alle disciplines op een lijn komen. Deze passie wil ik graag delen met de cursisten. In de les combineer ik theorie met de praktijk".