Wat doen we nou precies?

Enerzijds met regelgeving op het gebied van de Participatiewet (algemene en bijzondere bijstand, voorliggende voorzieningen), anderzijds in het trainen van vaardigheden op het gebied van communicatie en coaching on the job.

 

Inmiddels is het aanbod voor gemeenten en detacheerders uitgebreid met WMO, Jeugdwet, Schuldhulpverlening, Algemene wet bestuursrecht, Projectmatig werken, beleid schrijven en vele andere opleidingen en trainingen. Dit ook in samenwerking met Censor Bestuur. En nu verzorgen wij ook digitaal onderwijs en webinars.

Voor bewindvoerder, curatoren, mentoren en inkomensbeheerders bieden wij een breed scala aan geaccrediteerde opleidingen en trainingen aan. 

Met veel enthousiasme en humor weet ik de aandacht van deelnemers vast te houden. Met mijn positieve benadering wordt een training of opleiding naast een intensieve ook een leuke dag, en daar leren deelnemers tenslotte het meeste van. Een team van docenten en trainers ondersteunt mij in het verzorgen van al deze werkzaamheden. En Maggie en Sanne zorgt voor de administratieve handelingen! Zo hopen wij nog lang inspiratie, kennis en vaardigheden te mogen brengen naar iedereen die dit wenst. 

Ik hoop je snel ergens te ontmoeten! Namens mij en alle docenten en trainers natuurlijk.

 

Mark Cornelissen

Groet,
Mark Cornelissen