Van Groningen tot Maastricht

De Wijsmaker zorgt voor een divers en uitgebreid pakket aan diensten die jou, je medewerkers of de organisatie maximaal ondersteunen. Hieronder slechts een selectie!

Rapport
DPA professionals
Gemeente Eindhoven
Meierijstad
Straight Management
Gemeente Weert
Daan BV
Maandag
Stroomopwaarts MVS
Censor Bestuur
Reef
Gemeente Horst aan de Maas
Gemeente Tilburg
Deelnemers webinar: "Zeer nuttig", "Zeer interessant, bedankt", "Prima, goede stem en goede presentatie, top!", "Heel nuttig en praktisch! Goed te volgen met duidelijke sheets en een duidelijke spreker".
Deelnemers Daan BV

Wettelijk vertegenwoordigers

Sinds 2013 werken wij voor enorm veel bewindvoerders, curatoren en mentoren in Nederland. Zij komen naar de open inschrijving opleidingen en trainingen die wij op locatie in Utrecht en Eindhoven geven. 

Ook verzorgen wij incompany opleidingen. Er zijn zoveel bewindvoerders, curatoren, mentoren en inkomensondersteuners dat een opsomming te veel pagina’s in beslag zou gaan nemen. 

Alle opmerkingen van cursisten zijn verkregen via de evaluaties die plaatsvinden via ons of de opdrachtgevers. De met naam genoemde cursisten hebben toestemming gegeven om met opmerking en vermelding van naam op de website te komen. Alle evaluaties zijn in ons bezit.