Een goede lesdag is erg belangrijk

Daarom geven wij altijd 200% tijdens onze werkzaamheden. En dit is hoe mensen dit ervaren.

Was echt een top cursus. Super knap hoe deze man en de stof kon uitleggen, en vervolgens zich als acteur presenteerde. Ik heb echt heel hard gelachen en veel geleerd.

Rappórt BI

Een van de betere trainingen die ik ooit gevolgd heb! Helder en bruikbare informatie en zeer zinvol". Ik vond het een verademing om een training bij te wonen waarbij de materie zo boeiend en levendig wordt uitgelegd!

Meierijstad

Belgin Bozbag, eigenaar Straight Management: Mijn complimenten Mark! Alleen maar positieve reacties gehad. De interactie en jouw manier van kennis delen is echt briljant!

Straight Management

Deelnemer voorliggende voorzieningen: Enthousiaste, gedreven docent, veel van opgestoken!

Maandag

Zeer tevreden medewerkers bezwaar en beroep! Score op inhoud, materialen en docent 4,8 (van de 5).

Gemeente Eindhoven

Quotes van deelnemers: Super!! Topper!!! Super cursus!, ga zo door! Super cursus, je blijft alert, Super leuk en gezellig en weer leerzaam!! Ga zo door!!Zeer goed, Gedreven en enthousiast.

Stroomopwaarts

Je geeft super leuk les, je bent zelf ook heel enthousiast, houd dat vast. Leuk gedaan met humor en je laat iedereen in zijn waarde. Leuk dat je fouten mag maken en dat je dan toch met gevoel geeft dat je het goed hebt gedaan.

Gemeente Tilburg

Heel prettige manier van informatie overbrengen, Bedankt voor de leerzame dagen, Top cursus, fijne voorbeelden, Ga zo door. Groetjes beste meisje van de klas, Ga zoor door mien jong, Keep on the good work, droge kost wordt tot leven gebracht.

Gemeente Weert

Ik wil je via deze weg bedanken voor het organiseren van deze interessante cursus. Ik heb deze cursus ervaren als één van de meest interessante die ik als professioneel curator, bewindvoerder en mentor heb gevolgd. Valentijn is een begenadigd spreker met erg veel inhoudelijke kennis en ervaring die hij op inspirerende wijze weet te delen.

Sandra Spriensma-Welfing h.o.d.n. De Duizendpoot

Over de les mentorschap en curatele: Was zeer tevreden over de les. Saskia van Boles gaf een het op een boeiende manier!

BBH Bewindvoeringen

Was heel veel informatie maar heel toegankelijk. Erg prettig. Fijn dat de cursus doorspekt is met humor. Enthousiaste begeleiding van Mark: top!

 

Horst aan de Maas

Deelnemers webinar: "Zeer nuttig", "Zeer interessant, bedankt", "Prima, goede stem en goede presentatie, top!", "Heel nuttig en praktisch! Goed te volgen met duidelijke sheets en een duidelijke spreker".

Daan BV