WMO 2015

Over de opleiding

Onze opleidingen over de WMO 2015 zijn breed en divers. Van beginners opleidingen tot actualiteiten, wij kunnen dit verzorgen en organiseren. Opleidingen zijn onder andere:

  • Basiscursus
  • Verdieping
  • Actualiteiten/ jurisprudentie

De WMO 2015 is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp en dat zal nog wel even zo blijven. Want er is veel veranderd maar het is nog lang niet allemaal duidelijk.  Wij volgen alle ontwikkelingen en kijken hoe we er effectiever mee om kunnen gaan. We ondersteunen zo de gemeente en uiteindelijk de klant.

Docent Hans van Rooij is als geen ander in staat om u mee te nemen in de stof.

Wat behandelen we?

Afhankelijk van de dag/ dagen en de doelgroep maken we een aangepast programma wat aansluit op de behoefte van de opdrachtgever. We gaan tijdens deze dag in op de wettelijke vereisten en uiteraard vormt jurisprudentie hier een onderdeel van. 

Voor wie?
Voor beginnende en ervaren medewerkers die de WMO uitvoeren of hierover meer willen weten. Daarnaast bieden we dit aan voor medewerkers bezwaar en beroep/ interne controle/ kwaliteit.

Hoe lang duurt de opleiding?
Een halve of hele dag. Afhankelijk van de wensen is een andere invulling te geven aan deze dag of kunnen we de dag uitbreiden met meer onderdelen.

Praktische informatie

Alle opleidingen over de WMO 2015 zijn incompany opleidingen die plaatsvinden op aanvraag. 

Materialen
We werken tijdens alle lessen met een hand-out van de PowerPoint en andere materialen zoals schema’s en artikelen. Ook ontvangt iedereen een persoonlijk certificaat van deelname (digitaal).

Hans van Rooij
Hans van Rooij
Docent WMO en Jeugdwet

Hans werkt al jaren in het sociaal domein en heeft veel ervaring met de Wmo, Jeugdwet en Participatiewet. Hij werkt bij diverse gemeenten in Nederland als juridisch kwaliteitsmedewerker en beleidsadviseur. Zijn werkzaamheden bestaan uit bezwaar en beroep, beleidswerkzaamheden, het geven van opleidingen en trainingen en auteurswerkzaamheden. Daarnaast is Hans lid van 2 bezwaarschriftencommissies en ook nog voorzitter van een andere. Zijn expertise ligt op dit moment bij de Wmo 2015 en de Jeugdwet.

"Mijn complimenten Mark! Alleen maar positieve reacties gehad. De interactie en jouw manier van kennis delen is echt briljant!"
Belgin Bozbag, eigenaar Straight Management
Man met telefoon

Andere training, workshop of presentatie?

Allerlei andere trainingen/ workshops of presentaties kunnen wij ook verzorgen. Er is zoveel mogelijk dat wij onmogelijk alles willen benoemen. Wilt u iets wat niet in ons standaard lijstje staat?