Doe je ook mee? Word lid!

Veel voordelen voor een mooie prijs, daar wil je toch bij zijn? 

5 redenen om je aan te sluiten bij het Handboek Bewind

  1. Eén plek met alle informatie die je werk makkelijker maakt als bewindvoerder, curator en inkomensbeheerder. Je ontvangt wekelijkse nieuwsberichten met duiding.
  2. Geen boeken of Google meer nodig voor de nieuwste regelgeving.
  3. Inclusief juridische helpdesk, die klaar staat voor je vragen.
  4. Je ontvangt tot maximaal 6 PE punten, voor leden van Horus. Het kwaliteitsbureau heeft beslist dat los van de brancheverenigingen de bewindvoerders het Handboek 1 jaar mogen opgeven als passende bijscholing. De curatoren mogen dat voor het bewindvoerdersdeel.
  5. Altijd 10% korting op alle opleidingen en trainingen van De Wijsmaker. 

Ow ja, nog een reden:

2 x per jaar een gratis webinar actualiteiten bewindvoering voor leden van het Handboek Bewind.

Handboek Bewind

Alles wat je wilt weten, op 1 plek!

Kantonrechters positief over het Handboek Bewind

Deze week hebben wij van het kwaliteitsbureau CBM gehoord dat de kantonrechters positief staan tegenover ons Handboek Bewind. Ondanks dat het geen scholing is vinden zij het leerzaam en nuttig. Maar zij hechten wel waarde aan scholing omdat je dan kan samenkomen en van elkaar kan leren. Zij hebben daarom het volgende besloten over het Handboek Bewind.

Iedere professionele bewindvoerder mag het online handboek één jaar opgeven als passende bijscholing. Het is dan wel van belang dat zij een afschrift van de tijdsregistratie kunnen overleggen, zodat wij kunnen controleren of het handboek ook daadwerkelijk is geraadpleegd. Curatoren mogen dit voor het bewindvoerdersdeel doen. 

Je kan dus zelf kiezen wanneer je dit eens wilt inzetten, maar je moet wel de PE-registratie in het Handboek aan hebben staan. Je kan dan makkelijk aantonen dat je in 1 jaar aan de scholingseis hebt voldaan. Wil je ook lid worden van het Handboek? Kijk dan hier voor de mogelijkheden. 

laptop