Doe je ook mee? Word lid!

Veel voordelen voor een mooie prijs, daar wil je toch bij zijn? 

5 redenen om je aan te sluiten bij het Handboek Bewind

  1. Eén plek met alle informatie die je werk makkelijker maakt als bewindvoerder, curator en inkomensbeheerder. Je ontvangt elke dag nieuwsberichten met duiding en jurisprudentie. En 12 minimaregelingen voor alle 342 gemeenten in Nederland.
  2. Geen boeken of Google meer nodig voor de nieuwste regelgeving.
  3. Inclusief juridische helpdesk, die klaar staat voor je vragen.
  4. Altijd 10% korting op alle opleidingen en trainingen van De Wijsmaker. 

Voor de abonnees die naast de basisversie van het Handboek kiezen voor de plus versie is het nog mooier, zij krijgen naast bovenstaande ook nog:

  • Je ontvangt tot maximaal 6 PE punten, voor leden van Horus. Het kwaliteitsbureau heeft beslist dat los van de brancheverenigingen de bewindvoerders het Handboek 1 jaar mogen opgeven als passende bijscholing. De curatoren mogen dat voor het bewindvoerdersdeel. En ook mentoren mogen dit! Ook 2 x per jaar een gratis webinar actualiteiten bewindvoering voor leden van het Handboek Bewind plus.

www.handboekbewind.nl

Handboek Bewind

Alles wat je wilt weten, op 1 plek!

Samenwerking Handboek Bewind en Hart voor Arbeid

Mark Cornelissen (Handboek Bewind & De Wijsmaker) en Monique van de Graaf (Hart voor Arbeid) gaan samenwerken!

Onder andere alles over loondoorbetaling, WW, WIA, Wajong, Ziektewet, Toeslagenwet en WAZO komen volledig in ons Handboek te staan in begin 2023. Met jurisprudentie. En het mooie is: Monique gaat het ook allemaal actueel houden voor ons!

Monique kennen jullie misschien al van haar boeken Sociale zekerheid voor de professional en Arbeidsrecht voor de professional. Voor het eerst is een groot deel van het boek Sociale zekerheid voor professionals straks te vinden in het Handboek Bewind. Vanaf het voorjaar, voor alle abonnees.

Zo breiden we uit en wordt ons Handboek nog beter en nuttiger! Doe je ook mee? Neem dan nu een abonnement op ons Handboek Bewind en profiteer van de prijzen van 2023! www.handboekbewind.nl

laptop